Στην δωρεά ενός υπερσύγχρονου αναπνευστήρα για τις ανάγκες της ΜΕΘ-Covid του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων.
Τον αναπνευστήρα παρέδωσαν στο νοσοκομείο, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Χρυσούλα Χατζηδάκη και ο διοικητικός διευθυντής της Επιχείρησης Κώστας Στεργιάννης.
Από πλευράς του νοσοκομείου Χανίων η δωρεά της ΔΕΥΑΧ παρελήφθη από τον διοικητή του ιδρύματος, Γιώργο Μπέα, τον αναπληρωτή διοικητή, Εμμανουήλ Μπολώτη και τον προϊστάμενο Βιοιατρικής Τεχνολογίας, Μανώλη Παπαδογιάννη.
Η Διοίκηση του νοσοκομείου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων, την Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Διοικητικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΧ για τη σημαντική δωρεά τους, “η οποία αποδεικνύει την κοινωνική τους ευαισθησία αλλά και την έμπρακτη στήριξη που παρέχουν στον αγώνα που δίνει το νοσηλευτικό ίδρυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19”.
Τέλος ο Δήμαρχος Χανίων και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ ξεναγήθηκαν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Γ.Ν. Χανίων για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων Covid-19, και ενημερώθηκαν από τον Διοικητή και τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό αντιμετώπισης της πανδημίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος