Το Σάββατο (14/10) ο Γιώργος Αμανατίδης έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανθρακικoύ, ο οποίος επικράτησε στο ΔΑΚ Κομοτηνής επί του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό, καθώς υπήρξαν πολλές διακοπές κατά την διάρκεια του πρώτο 45λέπτου.
Αξίζει να σημειωθεί πως τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Βασίλης Αντωνιάδης δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα να σπάσει τον αστράγαλο του. Στην συνέχεια ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου και του τοποθετήθηκε γύψος.
Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ 57ο λεπτό, όταν ο Παυλίδης πήρε το ριμπάουντ, έπειτα από απόκρουση Τεντζέρη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ για το 1-0.
Οι «πράσινοι» συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 71’ ο διαιτητής έδειξε το σημείο της άσπρης βούλας, έπειτα από ανατροπή του Γιαννούση στον Κωσταρέλη. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Χρήστος Βάσκος, ο οποίος και δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, Γιώργος Αμανατίδης, παραχώρησε δηλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αρχικά δήλωσε πως δεν είχε χρόνο, ώστε να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως σε διάστημα δύο ημερών προσπάθησε να περάσει κάποια στοιχεία του στους παίκτες.
Ακόμη, είπε πως αν ο ίδιος έχτιζε την ομάδα, θα ήταν εντελώς διαφορετική αλλά το υλικό που διαθέτει ο Πανθρακικός είναι αρκετά καλό, ενώ υπογράμμισε πως ίσως θα αποκτηθούν ένα με δύο ποδοσφαιριστές.
Επίσης, σε ερώτηση σχετικά με την διεκδίκηση της ανόδου δήλωσε πως αυτός και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να κατακτήσει ο Πανθρακικός την άνοδο. Τέλος, ο κόουτς της θρακιώτικης ομάδας δήλωσε πως το σύνολο του θα παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει σε 1,5 μήνα.
Σύνταξη/ ρεπορτάζ: Ακρίτας Καραγιαννίδης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος