Στο Ηράκλειο ο Χρήστος Σπίρτζης

Την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο επισκέπτεται αύριο Δευτέρα ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, προκειμένου να εγκαινιάσει το αναβαθμισμένο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης.

Τα εγκαίνια της ανανεωμένης πτέρυγας του αεροδρομίου θα γίνουν στις 1 το μεσημέρι ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών. Στην ατζέντα των ανακοινώσεων του υπουργού εντάσσονται επίσης οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας, ο νέος βόρειος οδικός άξονας, αλλά και μια σειρά αναπτυξιακών έργων για την Κρήτη.

Στο Ηράκλειο ο Χρήστος Σπίρτζης

Στο μεταξύ, οι κάτοικοι των χωριών του Καστελλίου, με αφορμή της άφιξη του υπουργού θα πραγματοποιήσουν ειρηνική συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο, διεκδικώντας την οριστική εγκατάλειψη του σχεδίου για τη δημιουργία αεροδρομίου στο Καστέλλι και αντ’ αυτού, την συνολική αναβάθμιση του «Ν. Καζαντζάκης».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ