Ειδικό δικαστήριο: Μήνυση Ν. Παππά σε γραμματέα Καλογρίτσα – Εξηγήσεις ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ τα κόμματα

Array

Απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα ζητά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονομου μετά την κατάθεση της συνεργάτη του Χρήστου Καλογρίτσα στο ειδικό δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016. Η επί 40 χρόνια γραμματέας του επιχειρηματία ανέφερε ότι έφευγαν από το γραφείο του κ. Καλογριτσα, βαλίτσες με χρήματα για βοήθεια προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Για «εκκωφαντική σιωπή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο επίσης σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ ενώ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητά εξηγήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Με μήνυση στην μάρτυρα του ειδικού δικαστηρίου, γραμματέα του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμαντή, απαντά ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς. Χαρακτηρίζει την κ.Διαμαντή, ως ψευδομάρτυρα.

Το επόμενο διάστημα περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει ένα γενναίο κούρεμα δανείων του κ. Καλογρίτσα δήλωσε εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Νάσος Ηλιόπουλος σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ και σημείωσε ότι «μέχρι το μεσημέρι που θα καταθέσει η συγκεκριμένη μάρτυρας ή θα αναιρέσει ή θα της υποβληθεί μήνυση από τον κ. Παππά, προκειμένου να τεκμηριώσει πολύ καλά αυτά που είπε».

Ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες για διαδρομές μαύρου χρήματος προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η δήλωση του κ.Παππά με την οποία κάνει επισήμως γνωστό ότι θα μηνύσει τη μάρτυρα, ακολουθεί:

«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της.

Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν.

Μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς.

Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της.

Ας συνεχίσουν έτσι.
Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος