Εγγραφές νηπίων στο 15ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής 2023 – 2024

Γίνεται γνωστό σε   μαθητές, γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται για εισαγωγή στο 15ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κομοτηνής, πως,

– Συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, η λειτουργία των Πειραματικών σχολείων της πόλης μας, με στόχο την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης στην χώρα μας.

– Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους στο Πειραματικό νηπιαγωγείο, στο οποίο λειτουργεί και απογευματινή προαιρετική ζώνη, έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση στον σύνδεσμο:

https://www.iep.edu.gr/services/pps/ για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή σε Πειραματικό Σχολείο ως τις 27/03/2023 14:00:00.

– H αίτηση στο Νηπιαγωγείο της σχολικής περιφέρειας βάσει της διεύθυνσης κατοικίας για τα προνήπια, είναι προαπαιτούμενο. Το ίδιο ισχύει και για τα νήπια που ήδη φοιτούν σε άλλα Νηπιαγωγεία, τα οποία έχουν επίσης δικαίωμα ηλεκτρονικής αίτησης για το Πειραματικό Νηπιαγωγείο.

– Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ιστολόγιο του σχολείου μας https://blogs.sch.gr/15nipkomot/ καθώς και στο τηλέφωνο του Νηπιαγωγείου μας προκειμένου να διευκρινιστεί οποιοδήποτε ζήτημα.

Επίσης,

α) Οι απόφοιτοι του 15ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής εγγράφονται αυτοδίκαια στην Α ́ τάξη του 5ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, εφόσον το επιθυμούν.

– Τα Πειραματικά και τα Πρότυπα Σχολεία ανά Περιφέρεια Εκπαίδευσης και βαθμίδα καθώς και την μεταξύ τους διασύνδεση μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: https://depps.minedu.gov.gr/?page_id=10899

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος