Υπεγράφη η σύμβαση για το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης

Τη σύμβαση για το «Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης», ύψους ύ 606.998,00 ευρώ, υπέγραψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας.
Το έργο χρηματοδοτείται από ίδια έσοδα του δήμου που προορίζονται για επενδυτικές δαπάνες. Η ολοκλήρωσή του αναμένεται σε 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Γάτσας δήλωσε: «Η νέα δημοτική αρχή αποφάσισε να εντάξει το έργο του Πνευματικού Κέντρου Τσαριτσάνης στον ευρύτερο σχεδιασμό της για την ανάδειξη και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου μας.
Με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης θέλω να υπενθυμίσω το σχεδιασμό της νέας διοίκησης για την ίδρυση Νομικού Προσώπου, που θα ασχολείται με την ανάδειξη, προβολή και ανάπτυξη της περιοχής, με έδρα το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης. Η ιστορική και μαρτυρική κοινότητα Τσαριτσάνης μπορεί να αποτελέσει την κοιτίδα για την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού στο Δήμο Ελασσόνας και η πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την τουριστική εξωστρέφεια της περιοχής».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ