Νέο ξεκίνημα για τον Αστέρα Τρίπολης

Μέγας Αστέρας Τρίπολης μέσα στο Φάληρο.

Η ομάδα της Τρίπολης, μπορεί να αισθάνεται αδικημένη απ’ το τελικό 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό που ισοφάρισε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με αμφισβητούμενο πέναλτι.

Ο Άστέρας προηγήθηκε στο 54ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Μανιά, σε καθαρό χέρι του Ρομαό, ύστερα από σέντρα του Ισνάλντο.

Παρά το δοκάρι του Ολυμπιακού και τις εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, το παιχνίδι πήγαινε στο 0-1, όταν ο διαιτητής, στο 3ο λεπτό του έξτρα χρόνου, αποφάσισε, παράβαση, σε παρέμβαση του Ιγκλέσιας, θεωρώντας, ότι, χρησιμοποίησε το χέρι του (δεν φαίνεται να δικαιώνεται ο διαιτητής απ’ τον τηλεοπτικό φακό).

Παρά τις διαμαρτυρίες, η απόφαση δεν άλλαξε και ο Τζούρτζεβιτς, ευστόχησε (1-1) στο χτύπημα (ο Αθανασιάδης ακούμπησε τη μπάλα).

Θετικό το ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη, σ’ ένα παιχνίδι που ο Αστέρας, βίωσε, λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις, που όπως αποδείχθηκε, επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Αρκάδες, που πήραν βαθμό στο Φάληρο, μετά το 2008, έπαιξαν με τους Αθανασιάδη, Ιγκόρ, Γιαννούλη, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ισνάλντο (60ο Τσουκαλάς), Μαδιδά (77ο Κυριακόπουλος), Καλτσά και Μανιά (71ο Δουβίκας).

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς (αρχείο)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ