Καβάλα: Εγκαίνια των πλωτών εξεδρών

Η επίσημη τελετή εγκαινίων των πλωτών εξεδρών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (16 Ιουνίου), στις 9 το βράδυ στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι παρών και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης (μετά από προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Ξάνθη).
Θα γίνουν χαιρετισμοί εκ μέρους του αντιπεριφερειάρχη Θ.Μαρκόπουλου, της δημάρχου, Δήμητρας Τσανάκα και του προέδρου του ΟΛΚ, Χ.Ηλιάδη. Θα ακολουθήσει ομιλία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Παυλίδη και η υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής. Η εκδήλωση θα κλείσει με τη Χορωδία Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας. (Μαέστρος: Σγουρίδου Μαρία, Πιάνο: Κατάκαλος Θεόδωρος)
Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο έχει στόχο την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής. Πλέον υπάρχουν οι υποδομές που μπορούν να προσελκύσουν νέους τουρίστες με τα σκάφη τους.

Το πρόγραμμα
21:00 Προσέλευση
21:10 Τελετή Αγιασμού
21:20 Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θ. Μαρκόπουλου
21:25 Χαιρετισμός Δημάρχου Καβάλας, κ. Δ. Τσανάκα
21:30 Χαιρετισμός Προέδρου Ο.Λ.Κ., κ. Χ. Ηλιάδη
21:35 Ομιλία Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., Γ. Παυλίδη
21:45 Εγκαίνια πλωτών εξεδρών. Υπογραφή Πρωτοκόλλου Παράδοσης Παραλαβής
22:00 Μουσική επένδυση εκδήλωσης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ