Το καράβι των ευχών ρίχνει άγκυρα μελωδικά στην Κίσαμο!

Η Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου πραγματοποιεί το καθιερωμένο διήμερο Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων που και φέτος θα γίνουν στο “Τσατσαρωνάκειο” Πολιτιστικό Πολύκεντρο της 19 και 20 Δεκεμβρίου.

Το καράβι των ευχών ρίχνει άγκυρα μελωδικά στην Κίσαμο!

Η έναρξη γίνεται την Δευτέρα 19 Δεκ. στις 06.30 μ.μ., με την ομιλία του συγγραφέα Βασίλη Τερζόπουλου με τίτλο: “Η αντίληψη μας πάνω στη διαφορετικότητα και τα όρια του εκφοβισμού” και κατόπιν θα ακολουθήσει εορταστικό Μουσικό πρόγραμμα από τη Βυζαντινή και παραδοσιακή Χορωδία του Ωδείου της Μητρόπολης με Κάλαντα και Ύμνους.

Το καράβι των ευχών ρίχνει άγκυρα μελωδικά στην Κίσαμο!

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 18:30, οι σπουδαστές των κλασικών οργάνων του Ωδείου θα παρουσιάσουν Συναυλία με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το καράβι των ευχών ρίχνει άγκυρα μελωδικά στην Κίσαμο!
Θα λειτουργεί παράλληλα Έκθεση Βιβλίου και παζάρι (bazaar) με πολλά όμορφα δώρα. Τυχόν έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των Κοινωνικών Φροντιστηρίων της Μητρόπολης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ