Τη μουσική παράσταση «Ιστορίες για κλειστά μάτια» παρουσιάζουν οι Gitante με την Ελένη Γερασιμίδου, στον ρόλο του αφηγητή, στο θέατρο «Από Κοινού» τις Κυριακές 5, 12, 19 και 26 Φεβρουαρίου.
Ιστορίες για κλειστά μάτια. Τα όνειρα γίνονται μελωδίες, ρυθμός, μουσική. Έντεκα μουσικές συνθέσεις αφηγούνται έντεκα όνειρα και μας ταξιδεύουν σε χρόνους και τόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ.
Οι Gitante, με την Ελένη Γερασιμίδου στον ρόλο του αφηγητή, παρουσιάζουν ένα ταξίδι στο όνειρο, με όχημα την ορχηστρική μουσική τους, που ενώνει την παράδοση των λαών με την κλασική μουσική δωματίου και την τζαζ. Μυστήριο, ένταση και πολλή φαντασία πρωταγωνιστούν επί σκηνής!
Βιολί-φλογέρες: Μυρσίνη Βεστάκη. Φλάουτο: Στέφανος Χατζηαναγνώστου. Κιθάρα: Περικλής Μαλακατές. Φαγκότο-φυσαρμόνικα: Δημήτρης Κουφαλάκος.
Κείμενο: Αντώνης Κορτέλης
Φωτισμοί: Γιώργος Ζιώγαλας
Ευπατριδών 4, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
Τηλ. κρατήσεων 211 4057249
Κυριακές 5, 12, 19 και 26 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21:45
Είσοδος: 10 ευρώ, μειωμένο 5 ευρώ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος