Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις -Κατασχέθηκαν περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις -Κατασχέθηκαν περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί κατέχουν και διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις -Κατασχέθηκαν περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου

Από αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ένας αλλοδαπός να μεταβαίνει σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα) όπου είχε αποκρύψει ναρκωτικές ουσίες και ακολούθησε η σύλληψη του και στη συνέχεια συνελήφθη και ο έτερος αλλοδαπός.

Σε έρευνα που ακολούθησε στον υπαίθριο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 συσκευασίες περιέχουσες οι οποίες περιείχαν ηρωίνη σε μορφή βράχου συνολικού βάρους 807,1 γραμμαρίων.

Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των αλλοδαπών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ιδιόχειρες σημειώσεις και 2 κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ