Γαλλία: Δύο νεκροί από πυρά πυροβόλων όπλων στη Μασσαλία

Δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών σκοτώθηκαν από τα πυρά πυροβόλων όπλων τη νύχτα που πέρασε στην Μασσαλία, στην συνοικία Εστάκ, στο βόρειο τμήμα της πόλης, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών εκλήθησαν γύρω στη 01:00 τοπική ώρα για να καταβάλουν προσπάθειες για την ανάνηψη των θυμάτων, αλλά δεν τα κατάφεραν, διευκρίνισε πηγή προσκείμενη στην έρευνα, επιβεβαιώνοντας πληροφορία της La Provence.

Η αστυνομία προτάσσει την υπόθεση ότι πρόκειται για ρύθμιση λογαριασμών, συμπλήρωσε μια αστυνομική πηγή.

Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε μόλις ένα 24ωρο μετά την αιφνίδια επίσκεψη που πραγματοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ στην πόλη αυτή, όπου την περασμένη Δευτέρα μια ομάδα ενόπλων άνοιξε πυρ στον αέρα χωρίς να προκαλέσει θύματα.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος