Βανδαλισμοί διαπιστώθηκαν από τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, στο Πάρκο των Αγίων Αποστόλων.
Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε στύλους δημοτικού φωτισμού, ενώ τοποθέτησαν εκ νέου παράνομες κατασκευές στα δέντρα του πάρκου.
Σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης, επισημαίνει ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός να προκαλούνται βανδαλισμοί σε ένα πάρκο, που αποτελεί πνεύμονα πρασίνου για τον Δήμο μας και το οποίο επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες συνδημότες αλλά και επισκέπτες της περιοχής μας για την αναψυχή τους.
“Τα περιστατικά βανδαλισμών καταγγέλλονται και ακολουθούν πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης”, επισημαίνει ο κ. Ξανθουδάκης, γνωστοποιώντας ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε οι ζημιές να επισκευαστούν άμεσα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος