Συνεχίστηκαν σήμερα, Τρίτη οι επισκέψεις του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα σε φιλοξενούμενους κοινωφελών Ιδρυμάτων και δομών.
Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από το ΚΗΦΑΜΕΑ και στη συνέχεια ακολούθησε το Νοσοκομείο Χανίων, όπου ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μηνά Βουλγαρίδη.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους των ιδρυμάτων και τονίζοντας το εξαιρετικό έργο που επιτελούν, δήλωσε: «Σήμερα επισκεφτήκαμε αυτούς τους χώρους, γιατί είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας και να δείχνουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας, ειδικά αυτήν την περίοδο, που πολλοί από τους φιλοξενούμενους βρίσκονται μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους οικείους τους, αντιμετωπίζοντας με δύναμη και αξιοπρέπεια τα προβλήματα τους. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους να έχουν δύναμη, υγεία και το νέο έτος να φέρει περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία»
Στη συνέχεια ο κ. Βάμβουκας επισκέφτηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Σούδας στο οποίο προπονείται ο Αθλητικός Σύνδεσμος ατόμων με ειδικές ανάγκες “Οι Αετοί”. Στο πλαίσιο της συνάντησης αντάλλαξαν ευχές τόσο με τον Πρόεδρο του σωματείου Γιώργο Κλαράκη, όσο και με τους υπόλοιπους παίκτες του Συνδέσμου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος