Χανιά: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Δήμο Αμαρίου

Με στόχο την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής πρωινές ώρες χθες, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση ευρείας κλίμακας, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν συνολικά είκοσι (20) έρευνες σε περιοχές του Δήμου Αμαρίου σε οικίες, ποιμνιοστάσια, αποθήκες, εξοχικές κατοικίες, εγκαταλελειμμένα κτίσματα και αγροτεμάχια.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών στην οικία και σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 47χρονου, καθώς και σε αποθηκευτικούς και λοιπούς χώρους που χρησιμοποιεί, βρέθηκε και κατασχέθηκε, πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov.
Ο 47χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περι όπλων, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ