Thessaloniki Buskers Festival Park Edition – 3ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού – 19 έως 22 Ιουνίου – Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Το Thessaloniki Buskers Festival Park Edition έρχεται από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού της Διεύθυνσης Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, στον Κήπο των εποχών της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης. Το Buskers Festival είναι το νέο σημείο συνάντησης για πλανόδιους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα περιλαμβάνει μουσική, θέατρο, χορό, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, μαριονέτες, θέατρο σκιών, παντομίμα, stand up comedy, σύγχρονο τσίρκο, ταχυδακτυλουργικές επιδείξεις και επιδείξεις δεξιοτεχνίας.

Στο πρότυπο μεγάλων πολιτιστικών γεγονότων, όπως της Βαρκελώνης, του Εδιμβούργου και της Νέας Υόρκης, street artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό έρχονται στη Νέα παραλία για να “αφηγηθούν” τις πιο όμορφες καλοκαιρινές ιστορίες, με την κορύφωση του φεστιβάλ να γίνεται στις 21 Ιουνίου, την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Η καλλιτεχνική ομάδα KiRKO θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ, με μια ξεχωριστή παράσταση με όνομα “Green Transformations”, η οποία δομείται από ένα κράμα εναέριας έκφρασης, χορού, τέχνης του τσίρκου και μουσικής. Η ομάδα της KiRKO, με την υποστήριξη της ActionAid, στο πλαίσιο του προγράμματος #ClimateofChange έρχεται να μιλήσει για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα μέσα από την τέχνη.

Περισσότερες Πληροφορίες: https://e-thessalonikiculture.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ3, 95.8 FM.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος