Ο Ιβάν Βασίλιεφ, ο κορυφαίος των κορυφαίων χορευτών, εμφανίζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 11 και 12 Δεκεμβρίου, στις 20:30, προσκαλώντας τους χορευτές-φίλους του σ’ αυτές τις δύο βραδιές.
Τον Ιβάν Βασίλιεφ συνοδεύουν κορυφαίοι σολίστες όπως η Νίνα Καπτσόβα, ο Ντένις Σαβίν, ο Ιγκόρ Τσβίρκο, η Μαρία Βινογκράντοβα, ο Ντένις Ούντιλα, η Τατιάνα Μέλνικ, ο Ιγκόρ Κρομούσιν και πολλοί άλλοι χορευτές από τα Μπαλέτα Μπολσόι, τα Εθνικά Μπαλέτα της Ουγγαρίας και τα Μπαλέτα Έσεν της Γερμανίας.
Δύο παραστάσεις που επιμελήθηκε ο Ιβάν Βασίλιεφ ειδικά για το ελληνικό κοινό, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τον ίδιο μαζί με τους εκλεκτούς του καλεσμένους σε ανεπανάληπτες ερμηνείες και εμβληματικούς ρόλους του κλασικού ρεπερτορίου που ύμνησαν οι κριτικοί χορού σε όλον τον κόσμο, όπως ο Κουρσάρος, ο Σπάρτακος και ο Δον Κιχώτης. Στις παραστάσεις αυτές, ο Ιβάν θα συστηθεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό και ως χορογράφος.
Μία πραγματική σύνοδος αστεριών.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
11 – 12 Δεκεμβρίου 2018
Προπώληση εισιτήριων
Στα Ταμεία του Μεγάρου, στο www.megaron.gr και στο 210 7282 333
Τιμές εισιτηρίων
Μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+: 32 ευρώ
Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη Β: 60 ευρώ
Ζώνη Α: 80 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη: 100 ευρώ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος