Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021

Ο Διαγωνισμός “Καλύτερο Promo Video Μαθητικών Εικονικών Επιχειρήσεων 2021” θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά και ζωντανά το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 από τις 11:00 έως τις 15:00 με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών και μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων από την Αλεξανδρούπολη, την Αθήνα, το Αίγιο, το Βόλο, τα Γιαννιτσά, τη Δράμα, την Έδεσσα, την Ερέτρια, τη Θεσσαλονίκη, την Ικαρία, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, την Καλαμάτα, την Κατερίνη, την Κοζάνη, την Κρήτη, τη Λήμνο, τη Νάουσα, την Ορεστιάδα, την Πάτρα, την Πάτμο, τον Πειραιά, τη Ρόδο, τα Τρίκαλα και τη Χαλκιδική.

Τα παιδιά κατάφεραν, παρά το lockdown, να ιδρύσουν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς τη δική τους «επιχείρηση» και είναι έτοιμα να παρουσιάσουν στο κοινό τις έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες με τις οποίες συμμετέχουν στον Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό του Junior Achievement Greece.

«Ο διαγωνισμός στις 17 Απριλίου αποτελεί το πρώτο ορόσημο του προγράμματος «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021». Σε αυτό το στάδιο τα παιδιά θα προσπαθήσουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού και πιθανών επενδυτών στο προϊόν τους μέσω του διαφημιστικού-promo βίντεο και θα αξιολογηθούν από το κοινό, την κριτική μας επιτροπή, αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα», εξηγεί ο Γενικός Διευθυντής του JA Greece και Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του JA Europe, Αργύρης Τζικόπουλος.

Δίνεται η δυνατότητα, για πρώτη φορά, στο κοινό να συμμετέχει στην επιλογή του Καλύτερου Μαθητικού Promo Video. Τα Promo Video των μαθητικών «επιχειρήσεων» έχουν αναρτηθεί σε ειδική ιστοσελίδα και μπορείτε να τα δείτε και να ψηφίσετε και εσείς!

Η νικήτρια ομάδα θα ανακοινωθεί στο Virtual & Live Εvent στις 17 Απριλίου και θα λάβει ως έπαθλο απευθείας πρόκριση στις 10 καλύτερες Μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις για να διαγωνισθεί στο Μεγάλο Πανελλαδικό Τελικό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021», το Σάββατο 12 Ιουνίου.

Δείτε τα promo video και ψηφίστε εδώ: www.jagreece.org/promovoting. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι 3 μαθητικές «επιχειρήσεις».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος