Lepanto Formula Kite Europeans Championships – 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στη Ναύπακτο

Το «Lepanto Formula Kite Europeans Championships» θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2022 στη Ναύπακτο.

Πρόκειται για μία διεθνή εκδήλωση που ισχυροποιεί τη χώρα στο διεθνή χάρτη αθλητικών προορισμών. Ταυτόχρονα, κινητοποιεί τους ερασιτέχνες αθλούμενους προς την αγωνιστική κατεύθυνση, φέρνοντας την Ελλάδα πιο κοντά σε μεγάλες διακρίσεις και στη δημιουργία μίας νέας γενιάς Ολυμπιονικών, μέσω ενός σύγχρονου Ολυμπιακού ιστιοπλοϊκού αγωνίσματος.

Αθλητές και αθλήτριες από συνολικά 37 χώρες θα διεκδικήσουν τη δική τους θέση στο βάθρο, με τις 150 διαθέσιμες θέσεις να έχουν συμπληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

To Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της International Kiteboarding Association και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου ΙΑΣΩΝ και με την συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου και την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.                                    Η Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (World Sailing), της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Αετοσανίδας (ΗΚΑ).

Πληροφορίες: https://lepantokiteboarding.com/

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ3, ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος