Καλύτερο Promo Video Εικονικών Επιχειρήσεων 2022

Το Junior Achievement Greece με μεγάλη χαρά διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Διαδικτυακό Μαθητικό Διαγωνισμό «Καλύτερο Promo Video Εικονικών Επιχειρήσεων 2022», στον οποίο προσκαλεί το κοινό να ψηφίσει την αγαπημένη του μαθητική «start up» μέχρι τις 11 Μαρτίου 2022.

Στην πλατφόρμα www.jagreece.org/promovoting το κοινό θα μπορεί να δει τις συμμετοχές από Γυμνάσια και Λύκεια όλης της Ελλάδας και να ψηφίσει μια φορά έως 3 μαθητικές «επιχειρήσεις». Το έπαθλο για την «Εικονική Επιχείρηση» που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό και τις άλλες ομάδες είναι η απ’ ευθείας πρόκρισή της στις 10 Καλύτερες Εικονικές Επιχειρήσεις της χρονιάς και τον Πανελλαδικό Τελικό του 2022.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για το καλύτερο promo video θα ανακοινωθούν σε online live event την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 στις 16:00, που θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της ψηφοφορίας και τα social media του JA Greece.

To πρόγραμμα Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» του JA Greece είναι το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Junior Achievement που πραγματοποιείται σε όλες τις Η.Π.Α. και σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νικήτρια ομάδα του Πανελλαδικού Τελικού Διαγωνισμού 2022 θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Τελικό «JA Europe Company Program Competition 2022», στις 12 με 14 Ιουλίου στο Ταλίν της Εσθονίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικότητας Gen-E.  Κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 10 Καλύτερες μαθητικές «επιχειρήσεις» που θα διαγωνισθούν στον Πανελλαδικό Τελικό την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022.  Η περυσινή νικήτρια ομάδα «FlowOn» από το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατάφερε να κερδίσει το 2ο Βραβείο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του JA Europe του 2021 και έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Οι 38 Inspirational Mentors συμμετέχουν στο promo video της ομάδας τους

Ο νέος θεσμός των Ιnspirational Mentors αποτελεί μια πρωτότυπη πρωτοβουλία του Junior Achievement Ελλάδος με στόχο να δώσει ίσες ευκαιρίες στα μικρά, ακριτικά και τα σχολεία ειδικής αγωγής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα/διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση 2022». «Μας συγκίνησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι κορυφαίες προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού, δημοσιογραφικού και αθλητικού κόσμου αποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά να γίνουν Inspirational Mentors του JA Greece και να στηρίξουν τα παιδιά. Έχουν πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις και έχουν δώσει μεγάλη έμπνευση και δύναμη στις ομάδες σε μη προνομιούχα σχολεία που είχαν ανάγκη για μεγαλύτερη υποστήριξη.  Σε μια ουσιαστική κίνηση επιβράβευσης των παιδιών και της σπουδαίας δουλειάς τους, οι Inspirational Mentοrs συμμετέχουν και στο promo video της μαθητικής «start up» που έχουν «υιοθετήσει» δίνοντας ώθηση στην έξυπνη επιχειρηματική ιδέα που παρουσιάζουν τα παιδιά. Ευχαριστούμε θερμά τους Inspirational Mentors που προσφέρουν στους έφηβους «επιχειρηματίες» σπουδαίες γνώσεις και εμπειρίες ζωής», δήλωσε η Δημοσιογράφος, Διευθύντρια Επικοινωνίας του JA Greece, Mαρία Γιαννέτου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site του JA Greece: www.jagreece.org

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος