«INTERNISA Job Fair 2023» 28 & 29 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

H Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ.) διοργανώνει διαδραστική έκθεση εργασίας, με τίτλο «INTERNISA Job Fair», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαρτίου 2023, στο Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων – Digital Transformation and Digital Skill Center (DT&S), στη Θεσσαλονίκη.

Η Έκθεση Εργασίας, INTERNISA Job Fair διοργανώνεται στο πλαίσιο του Έργου INTERNISA, με στόχο να αναδείξει ευκαιρίες απασχόλησης στους κλάδους της τεχνολογίας, της αγροτεχνολογίας-αγροδιατροφής, του τουρισμού και του εμπορίου, σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο, να προωθήσει γυναίκες με ψηφιακές δεξιότητες στην αγορά εργασίας με σκοπό την αντιμετώπιση του έμφυλου ψηφιακού χάσματος, και τέλος να διασφαλίσει μια δίκαιη και βιώσιμη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη για την Π.Κ.Μ.

Η έκθεση απευθύνεται, κυρίως, σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους Τμημάτων Πολυτεχνικών Σχολών, Τμημάτων Πληροφορικής, Σχολών Θετικών Επιστημών, Σχολών Επιστήμης και Τεχνολογίας, καθώς και Οικονομικών Επιστημών, προσβλέπει παράλληλα στη χωρίς αποκλεισμούς συμμετοχή των γυναικών στην αγορά εργασίας, και επιθυμεί να ενημερώσει τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον κλάδο της τεχνολογίας.
Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από ομιλίες και εργαστήρια.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και η προεγγραφή στα workshops και στο πρόγραμμα για τα σχολεία απαραίτητη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

26η Οκτωβρίου 21 – Θεσσαλονίκη
Ώρες Λειτουργίας Εκδήλωσης:
Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 | 10:00-18:00
Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 | 10:00-18:00

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ3, 102fm

 

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος