6o Run Together Athens

To Run Together επιστρέφει δυναμικά και θα διεξαχθεί για 6η συνεχή χρονιά στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.

Ένα ξεχωριστό fun run που υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ένα μοναδικό event για όλους εμάς που έχουμε το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί.

Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος , παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέχουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο!

Η εκκίνηση του 6ου “RUN TOGETHER ATHENS” θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λεωφ. Κύμης), την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, των 6χλμ και των 9χλμ.

Η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική, διασχίζει την «Αγορά», την θολωτή κατασκευή που αναπτύσσεται σε καμπύλη κατά μήκος του βόρειου άκρου του ΟΑΚΑ, περνάει δίπλα από το Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο, το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, το Κολυμβητήριο και το Τείχος των Εθνών και καταλήγει στο σημείο εκκίνησης. Οι δρομείς που επιλέγουν να διανύσουν τα 6 χλμ επαναλαμβάνουν τη διαδρομή δύο φορές και αυτοί των 9χλμ κάνουν συνολικά τρεις στροφές.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες : www.runtogether.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος