5η Art Thessaloniki International Contemporary Fair

5η Art Thessaloniki International Contemporary Fair

Είκοσι εννέα γκαλερί από 7 χώρες, 20 παράλληλα project, 3 Μουσειακές Εκθέσεις και σχεδόν 800 έργα καλλιτεχνών είναι το «άθροισμα» της  5ης Art Thessaloniki International Contemporary Fair, η οποία πραγματοποιείται από τις 25-28 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Η Art Thessaloniki διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και τον καλλιτεχνικό διευθυντή της έκθεσης, κ. Παντελή Τσάτση. Μάλιστα, η λειτουργία της συμπίπτει χρονικά με τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, καθιστώντας το Εκθεσιακό Κέντρο και τη Θεσσαλονίκη επίκεντρο πολιτισμού και τέχνης.
Αποτελεί έναν καθιερωμένο διεθνή καλλιτεχνικό θεσμό, διοργανώνεται με φυσική παρουσία και τοποθετείται με αξιώσεις δίπλα στις σημαντικότερες ανάλογες ευρωπαϊκές εκθέσεις.Τιμώμενος Καλλιτέχνης της 5ης Art Thessaloniki είναι ο Ομότιμος Καθηγητής του ΑΠΘ, κ. Γιάννης Φωκάς.
Να σημειωθεί ότι η είσοδος στους χώρους της Art Thessaloniki επιτρέπεται μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, ενώ θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την Covid-19.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι το ακόλουθο: Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 16:00-22:00, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 14:00-21:00 και Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου 11:00-21:00. 

Επισκεφτείτε και το site www.artthessaloniki.gr για όλες τις πληροφορίες για την έκθεση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος