54η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια – 20 έως 26 Ιουνίου στην Καρδίτσα.

H 54η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια 2022, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου στην Καρδίτσα, είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν τριάντα χορευτικά συγκροτήματα και εκατοντάδες χορευτές, παρουσιάζοντας χορούς και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από Μικρά Ασία και Θράκη μέχρι ηπειρώτικα και νησιώτικα. Επιπλέον, καλεσμένες χώρες είναι η Βουλγαρία, το Μεξικό, η Ιρλανδία και το Καζακστάν.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν κάθε βράδυ στις 21:00 στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, ενώ παραστάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλους σχεδόν τους υπόλοιπους Δήμους του Νομού. Συγχρόνως, θα υπάρχει και η δυνατότητα ζωντανής αναμετάδοσης στην ιστοσελίδα της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων www.enpolis.gr.

H 54η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια διοργανώνεται από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, τον Δήμο Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ3, ΕΡΤ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος