4th Long Distance Kayak Varkiza

Συνεπής και φέτος παραμένει στο ραντεβού του με το Long Distance Kayak Varkiza, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας. Πρόκειται για τον ετήσιο διασυλλογικό αγώνα  Κανόε-Καγιάκ, ο οποίος διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒΒ. Το 4th Long Distance Kayak Varkiza θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι από το 2017 συμμετέχουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 120-130 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Το 4ο Long Distance Kayak Varkiza περιλαμβάνει τα αγωνίσματα μεγάλων αποστάσεων (1000μ για την μικρή κατηγορία των νεαρών αθλητών έως και 5000μ για τους μεγαλύτερους αθλητές) σε μονοθέσια και διθέσια σκάφη ολυμπιακών προδιαγραφών.

Στόχος είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές στους αγώνες, αλλά και να προσελκύσει νεότερους αθλητές σε αυτό το μοναδικό ολυμπιακό άθλημα που φέρνει σε επαφή τα παιδιά με τη θάλασσα με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Ο ναυταθλητισμός και ειδικότερα το καγιάκ μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετικά ευχάριστη εναλλακτική αθλητική ενασχόληση για όλες τις ηλικίες από τα 6 έτη έως και για μεγαλύτερες ηλικίες. Πρόκειται για ολυμπιακό άθλημα που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν ειδικές δεξιότητες όχι μόνο σωματικές αλλά και κοινωνικές, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση καθώς και ομαδικότητα.

4th Long Distance Kayak Varkiza

Πρόκειται για ένα άθλημα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες. Όλοι μπορούν να ασχοληθούν. Όρεξη και θέληση είναι τα μόνα που απαιτούνται ενώ για τις μικρότερες ηλικίες προϋποθέτει κολυμβητικές ικανότητες. Το τμήμα λειτουργεί με αθλητές ηλικίας 6 ετών και πάνω. Έχει επιδείξει σημαντικές διακρίσεις με τους αθλητές και τις αθλήτριες του να διακρίνονται σε πανελλήνιες αλλά και παγκόσμιες αγωνιστικές διοργανώσεις (Κανε-καγιάκ σπριντ, Ωκεανικό καγιάκ).

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βάρης -Βάρκιζας

Ανατολική Ακτή Βάρκιζας, 16672 Βάρκιζα

τηλ:210.8974305, φαξ:2109653593, www.naovv.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος