4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ατόμων με Αναπηρία

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 9:30 π.μ., θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ», το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ατόμων με Αναπηρία που διοργανώνει η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης «ΕΨΥΚΑ» σε συνεργασία με το Κοι.Σ.Π.Ε. «ΙΡΙΣ».
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν 18 φορείς οι οποίοι αποτελούν το σύνολο των μονάδων της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και της ειδικής αγωγής Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και η ομάδα του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ και ο Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ.
Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι η προώθηση του αθλητισμού στα άτομα με αναπηρία, η ευκαιρία για συμμετοχή και διάκριση, η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των φορέων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ΑμεΑ, καθώς και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α., είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα την Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 1990 και λειτουργεί μέχρι σήμερα 22 Mονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης στη Βόρεια Ελλάδα και φιλοξενεί περισσότερα από 200 άτομα με σκοπό να διασφαλίσει την παραμονή και την δράση τους στην τοπική κοινωνία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος