3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Χαλκιδικής,«TASTE HALKIDIKI»

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Χαλκιδικής, «TASTE HALKIDIKI», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Αυγούστου, στις 17:00, στον πεζόδρομο Πολυγύρου, Χαλκιδικής. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των δράσεων “TASTE HALKIDIK”I που στόχο έχουν την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της περιοχής.

Στον πεζόδρομο του Πολυγύρου, τοπικοί παραγωγοί ελιάς, ελαιόλαδου, μελιού, τυροκομικών, ζυμαρικών, κρασιών, μπίρας, αποσταγμάτων, από όλη τη Χαλκιδική, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, να γευτούν, τους μοναδικούς θησαυρούς της Χαλκιδικής.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της μαγειρικής, σεφ από καταξιωμένα εστιατόρια της περιοχής, που εκπροσωπούν την Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Τέχνης Ελλάδας, μαγείρισσες της κοινότητας, ο “Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου”, ο “Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου”, θα μαγειρέψουν ζωντανά γευστικές δημιουργίες, βασισμένες σε τοπικές συνταγές και προϊόντα των εκθετών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τις γευτούν, με τη βοήθεια των εθελοντριών του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου, οι οποίες στηρίζουν την εκδήλωση.

Με το Taste Halkidiki Festival ανοίγουν οι Γευστικές και Μουσικές Διαδρομές του Δήμου Πολυγύρου, από τις 18 Αυγούστου, με σημαντικά μουσικά σχήματα, παρουσία των παραγωγών προϊόντων, επιχειρηματιών της εστίασης, μελών του Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου και πλήθος επισκεπτών.

Είσοδος Ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής:  https://tastehalkidiki.gr/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος