Ζωολογικός κήπος στην Αγγλία: Και εμείς έχουμε αρκούδα που στέκεται σαν άνθρωπος (video)

Ένας ζωολογικός κήπος στην Αγγλία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα μίας μαλαισιανής αρκούδας που στέκεται όρθια, σε συνέχεια του βίντεο που έγινε viral με την αρκούδα σε ζωολογικό κήπο της Κίνας, που χρήστες του διαδικτύου υπονόησαν ότι είναι άνθρωπος ντυμένος με στολή.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Kyra είναι μαλαισιανή αρκούδα», ανέφερε το Paradise Wildlife Park στο Χερτφορτσάιρ της Αγγλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφότου μια μαλαισιανή αρκούδα με το όνομα Angela από τον ζωολογικό κήπο Hangzhou έγινε trending topic στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σαββατοκύριακο.

«Οι μαλαισιανές αρκούδες μπορεί να μοιάζουν με ανθρώπους όταν στέκονται όρθιες, αλλά στην πραγματικότητα έχουν τη φυσική συμπεριφορά να στέκονται στα πίσω πόδια τους», ανέφερε το Paradise Wildlife Park σε ανακοίνωσή του.

Η μαλαισιανή αρκούδα ή αρκούδα του ήλιου (Helarctos malayanus) κέρδισε το όνομά της από το φωτεινό χρυσό σημάδι στο στήθος της. Είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειας των αρκούδων και απαντάται στα πυκνά πεδινά δάση της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Πηγή: Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος