Χριστούγεννα στον Φούφα Πτολεμαΐδας: Ένα σπίτι πλημμυρισμένο από φως

Ένα ζευγάρι, που μένει στην Αθήνα και πηγαίνει στον Φούφα Πτολεμαΐδας λίγες μέρες τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και το καλοκαίρι, τα τελευταία χρόνια στολίζει το σπίτι του με χιλιάδες λαμπιόνια.

Φέτος, χρειάστηκαν 25.000 λαμπιόνια για να στολιστεί το σπίτι και η αυλή ενώ όπως τόνισε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Χρήστος Πανίδης ήταν ένα παιδικό όνειρο και κάθε χρόνο θέλουν να το βελτιώνουν.

«Αγαπάμε το χωριό, είναι το χωριό της καρδιάς μας και θέλουμε να περάσουμε όλες αυτές τις γιορτινές μέρες ευχάριστα. Να χαρούμε κι εμείς, να χαρούν και τα παιδιά του χωριού και να έχουμε και συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά και είπε πως δεν στέκονται στο κόστος αυτής της κίνησης αλλά στη χαρά και στην ομορφιά του σπιτιού.  

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος