Χαλκιδική: Μεγάλες πληρότητες σε ξενοδοχεία και καταλύματα τον Ιούλιο

Η άνοδος της θερμοκρασίας και το πρώτο κύμα των αδειούχων φαίνεται πως άνοιξαν τον δρόμο προς το νόμο Χαλκιδικής, ο οποίος κατακλύζεται από κόσμο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Ήδη από σήμερα νωρίς το πρωί η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν με δυσκολία και χαμηλές ταχύτητες στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Μουδανίων. Το μποτιλιάρισμα και οι ουρές ξεκινούσαν από την περιφερειακή οδό της πόλης. Ακόμη και τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου η κίνηση προς τη Χαλκιδική είναι αυξημένη, ενώ αρκετή κίνηση υπάρχει και στο ρεύμα εισόδου προς τη Θεσσαλονίκη, καθώς αρκετοί εκδρομείς επέλεξαν να επιστρέψουν αυθημερόν στην πόλη.

Παράλληλα η Χαλκιδική υποδέχεται τον Ιούλιο με μεγάλες πληρότητες σε ξενοδοχεία και καταλύματα.

«Υπάρχει υψηλός αριθμός επισκεπτών που αναμένουμε και στα ξενοδοχεία και στα ενοικιαζόμενα και όπως σας είπα οι πληρότητες είναι μεγάλες», όπως αναφέρει στην ΕΡΤ3 ο Χρήστος Καπουλας, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Οι αγορές των Βαλκανίων παραμένουν πίστες στον αγαπημένο τους προορισμό, ενώ ανοίγονται και νέες από την Ευρώπη και άλλες χώρες. Τα στοιχεία των προκρατήσεων προκαλούν αισιοδοξία στους ξενοδόχους, προμηνύοντας μια χρονιά καλύτερη από το 2019, παρά τις απώλειες του Ιουνίου λόγω του άστατου καιρού. Έτσι φορείς και επιχειρηματίες ελπίζουν σε ένα δυναμικό καλοκαίρι με υψηλές τουριστικές προσδοκίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος