Χαλκιδική: Άρχισαν οι προετοιμασίες για το Πάσχα- Υποχρεωτικός ο καθαρισμός των οικοπέδων ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Υποχρεωτικός κρίνεται ο καθαρισμός των οικοπέδων, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, στη Χαλκιδική, με την προθεσμία να λήγει στις 30 Απριλίου.

Όπως τόνισε ο κ. Μανώλης Καρράς, Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, δρομολογείται λύση για τα ογκώδη σε Καλλικράτεια, Μουδανιά και Τρίγλια, πολύ περισσότερο και λόγω του ότι η κατάσταση αναμένεται να χειροτερέψει ενόψει Πάσχα που θα μετακινηθούν αρκετοί στα παραθεριστικά τους στη Χαλκιδική.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ο κ. Καρράς αναφέρθηκε ακόμη στα έργα ενοποίησης του παραλιακού μετώπου, καθώς και στην ανάπλασή του. Όπως είπε, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα που υλοποιείται τμηματικά στον δήμο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, ο οποίος ενοποιεί το παραλιακό του μέτωπο από τη Νέα Ηράκλεια μέχρι τη Νέα Ποτίδαια, με μία ανάπλαση σε μήκος περίπου 24 χιλιόμετρα παραλιακής ζώνης.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος