«VIVA LA FETA» Στο Βέλγιο με τηλεθέαση που κτυπάει… κόκκινο

Μια εκπομπή που προβάλλεται στο Βέλγιο με τίτλο «VIVA LA FETA» έχει τόση τηλεθέαση, που ανάγκασε τους παραγωγούς να συνεχίσουν τα γυρίσματα στην Σίφνο.

Αν μη τι άλλο οι Βέλγοι ξέρουν από τυριά, αφού ζουν μεταξύ χωρών που παράγουν εκατοντάδες τύπους τυροκομικών προϊόντων. Οπότε ο τίτλος μιας τέτοια εκπομπής που μιλά για την ελληνική φέτα μάλλον είναι αποπροσανατολιστικός.

Ωστόσο, έχει την αξία του, αφού μπορεί να αυξήσει την τουριστική κίνηση προς την Σίφνο και να την καταστήσει γαστρονομικό προορισμό, σύμφωνα με την Μαρία Ναδάλη, δήμαρχο του νησιού. Λίγο πάνω από 2.600 μόνιμοι κάτοικοι αποφάσισαν να παρατείνουν την παραμονή τους κατά την διάρκεια του χειμώνα, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό. Ίσως κάποιοι από τους ξένους επισκέπτες παρακολούθησαν το σόου, αλλά οι περισσότεροι επιλέγουν την Σίφνο για τους δικούς της θησαυρούς.

Σημειωτέον ότι πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι, στο οποίο γνωστές και άσημες τηλεπερσόνες του Βελγίου, επιβεβαιώνουν όσα λέγονται για την ανθρώπινη φύση. Εντούτοις, ως είθισται σημείωσε αξιόλογη επιτυχία και στα 8 επεισόδια που προβλήθηκαν, η τηλεθέαση αυξήθηκε από 14,9% έως 20,1%, προσεγγίζοντας χιλιάδες τηλεθεατές! Ως θετική συμβολή αναφέρεται ότι από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, οι παρουσιαστές του σόου μαγείρεψαν στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», το οποίο προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες. Η προβολή του σόου αναμένεται να συνεχιστεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος