Βίντεο: Σπάνιες δεξιότητες γιορτάζονται την Ημέρα των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες

Ταλαντούχοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο που έχουν σπάσει ρεκόρ κάνοντας κάθε είδους πράγματα, από το πόγκο-στικ μέχρι το γνωστό σχοινάκι, γιορτάζονται την Ημέρα των Ρεκόρ Γκίνες.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Paul Swift βρέθηκε στη διάσημη πίστα αγώνων αυτοκινήτου Silverstone και έθεσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το στενότερο κενό που διασχίζει ένα φορτηγό με δύο τροχούς. Αφού πέρασε μέσα από το κενό των 88 εκατοστών ο Swift δήλωσε ότι ένιωσε ”φανταστικά”.

Οδηγώ με δύο τροχούς από την ηλικία των επτά ετών – ξεκίνησα με το χορτοκοπτικό του κήπου – οπότε το να πετύχω ένα παγκόσμιο ρεκόρ είναι φανταστικό”, είπε.

Η Ημέρα των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες είναι ένας παγκόσμιος εορτασμός του υπερθετικού, είναι μια ευκαιρία για εσάς να επιχειρήσετε έναν τίτλο Γκίνες”, δήλωσε ο αρχισυντάκτης των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες Craig Glenday, ο οποίος ήταν παρών για να κρίνει την προσπάθεια του Swift.

Στην Κίνα ο Zhou Quan αφού έκανε τις απαραίτητες διατάσεις, έθεσε νέο ρεκόρ για τα περισσότερα διαδοχικά άλματα προς τα πίσω (leg full twist back somersaults), ολοκληρώνοντας 11 τέτοια στη σειρά.

Στην Αμερική, ο Henry Cabelus κατέχει πλέον οκτώ ρεκόρ, αφού πέτυχε το υψηλότερο άλμα με ραβδί pogo stick, ξεπερνώντας το ύψος των 3,07 μέτρων.

Πηγή: Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος