Λάτρεις των ζώων συγκεντρώθηκαν στη Σαγκάη τη Δευτέρα για να παρακολουθήσουν μια επίδειξη μόδας για κατοικίδια ζώα, στην οποία συμμετείχαν τετράποδα μοντέλα με μικροσκοπικά ενδύματα.
Η αγορά προϊόντων για κατοικίδια ζώα στην Κίνα ανθεί, με πολλούς νέους των πόλεων να επιλέγουν να μεγαλώνουν ζώα αντί να κάνουν παιδιά.
«Όταν είχα σκύλο ως παιδί, δεν υπήρχε η έννοια της τροφής για σκύλους. Όλοι έδιναν στα σκυλιά τους κάποιο φαγητό που είχε περισσέψει από το σπίτι ή κάποιο κρέας. Τώρα, όλοι το αντιμετωπίζουν ως μέλος της οικογένειας και θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στο τι τρώνε ή χρησιμοποιούν. Θα δώσουν προσοχή στις μάρκες (των ζωοτροφών) ή στα συστατικά τους. Έτσι και για τον σκύλο μου, είναι πιο κατάλληλο να τρώει προϊόντα όπως το λάδι σολομού που είναι προστατευτικό για τα μαλλιά και το δέρμα του.» δήλωσε ο Hui Feng κάτοικος της Σανγκάης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος