Βίντεο: Γιόγκα αγκαλιά με κουτάβια για τους Παριζιάνους

Οι Παριζιάνοι που αναζητούν να συνδυάσουν τα χαλαρωτικά αποτελέσματα της γιόγκα με τη ζεστή αγκαλιά ενός σκύλου ανακαλύπτουν τη “γιόγκα κουταβιών“, όπου οι συνεδρίες περιλαμβάνουν όχι μόνο ασκήσεις στο στρώμα, αλλά και χνουδωτά κουτάβια για χάδια.

Οι συνεδρίες στο Puppy Yoga Paris που άνοιξε πρόσφατα περιλαμβάνουν 20 λεπτά γιόγκα και 40 λεπτά αλληλεπίδρασης με κουτάβια.

Η ιδρύτρια Έλα Ρουμπίνσκι δήλωσε ότι η ιδέα βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση στο Παρίσι, όπου πολλοί άνθρωποι εργάζονται πολλές ώρες και ζουν σε μικρά διαμερίσματα.

Πολλοί από εμάς δεν μπορούν να έχουν τα σκυλιά τους στο σπίτι ή δεν έχουν το χρόνο να τα βγάζουν έξω κάθε μέρα, οπότε αυτή είναι μια ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο χαλαρώνοντας και να είναι ευτυχισμένοι“, δήλωσε στο Reuters κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας αυτή την εβδομάδα, στην οποία συμμετείχαν 10 κουτάβια Golden Retriever.

Το Puppy Yoga Paris προσφέρει αρκετές συνεδρίες την εβδομάδα, κάθε μία από τις οποίες περιλαμβάνει ένα σύνολο σκύλων και γατών ηλικίας 6 έως 12 εβδομάδων. Οι συνεδρίες κοστίζουν προς το παρόν 35 ευρώ, τα οποία θα ανέβουν στα 45 ευρώ τον επόμενο μήνα. Η Ρουμπίνσκι δήλωσε ότι έχει συνάψει συνεργασίες με κοντινούς εκτροφείς που νοικιάζουν τα ζώα για τις συνεδρίες.

Πηγή: Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος