Βέροια: Το πασχαλινό μπαζάρ των “Παιδιών της Άνοιξης”

Έως και σήμερα Σάββατο 12 Απριλίου πραγματοποιείται το Πασχαλινό Bazaar των “Παιδιών της Άνοιξης” στην πλατεία δημαρχείου της Βέροιας.

Στο Bazaar, μπορεί κανείς να βρει πασχαλινές λαμπάδες, διακοσμητικά καλάθια και άλλα αναμνηστικά για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία.

Ωστόσο, φέτος, ανάμεσα στις λαμπάδες των εργαστηρίων, ξεχωρίζουν και εκατό μοναδικές λαμπάδες που φτιάχτηκαν εξ’ ολοκλήρου από τους ωφελούμενους του κέντρου, από το φυτίλι μέχρι τη διακόσμηση, μέσω της ζωγραφικής.

Η ζωγραφική αποτελεί άλλωστε έναν από τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης, αποτυπώνοντας μέσα της την υποκειμενική πραγματικότητα του δημιουργού, δίνοντας παράλληλα στοιχεία για τον ψυχοσυναισθηματικό του κόσμο. Ιδέες, σκέψεις, όνειρα, συναισθήματα και εμπειρίες αποτυπώνονται μέσα σε λίγες μόνο εικόνες.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου, τα “Παιδιά της Άνοιξης” μετρούν αγώνες χρόνων και στηρίζουν με κάθε τρόπο τα ΑμεΑ από όλο τον νομό.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος