Β. Καμπάκης: Η Θεσσαλονίκη πρέπει να αναδειχθεί σαν λιμάνι

Η κρουαζιέρα αποτελεί ένα νέο βήμα για τη Θεσσαλονίκη καθώς ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια αλλά ευτυχώς ο δήμαρχος γνωρίζει το αντικείμενο και αναμένουμε να αναδειχθεί, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Βασίλης Καμπάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονίκη έχει πάρα πολλά σημεία ενδιαφέροντος αν αναδειχθούν, πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι ακόμα και ο διερχόμενος τουρισμός από τις βαλκανικές χώρες μπορεί να αφήσει χρήματα στην πόλη. Πρέπει να γίνει προσπάθεια προβολής της Θεσσαλονίκης ακόμα και στις εισόδους της χώρας, τόνισε ο κ. Καμπάκης και επισήμανε ότι απαιτείται αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών, του οδικού δικτύου ακόμη και του στελεχικού δυναμικού στις πύλες εισόδου της Ελλάδας για να προδιαθέτουμε θετικά τον τουρίστα που μας επισκέπτεται.

Αναφερόμενος στο κόστος μετακίνησης προς τις Κυκλάδες δήλωσε ότι είναι μεγάλο για τους Θεσσαλονικείς και θα έπρεπε να παρέμβει το κράτος που επιδοτεί τις ναυτιλιακές γραμμές για να πέσουν οι τιμές. Τέλος ανέφερε ότι εντός του Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα πολυαναμενόμενα δρομολόγια προς τις Σποράδες.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος