«UPIRIA»- Τουρισμός από την Ροδόπη σε όλον τον κόσμο

Ένα ταξίδι με δυσκολίες, έδωσε σε δυο φίλους την ιδέα για μια start up επιχείρηση, που θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο τουριστικό πακέτο στον επισκέπτη για κάθε προορισμό που επιλέγει.

«Εξερευνήστε τον κόσμο γύρω σας. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων ή την τελευταία στιγμή. Λάβετε άμεση επιβεβαίωση και αποκτήστε πρόσβαση στις πληροφορίες της κράτησής σας εκτός σύνδεσης».

Αυτό είναι εν συντομία το μήνυμα και η ιδέα του Παύλου Βασιλειάδη και του Παύλου Πασχαλίδης, συνιδρυτών της start up «UPIRIA».

Μια εφαρμογή, που ξεκίνησε με την συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Σε μια χώρα όπου ο τουρισμός είναι η εμπροσθοφυλακή της οικονομίας, οι επισκέπτες Έλληνες και ξένοι έχουν στην διάθεσή τους μια λίστα με εμπειρίες που θα ταιριάζουν πλήρως με το ενδιαφέροντά τους, εξηγεί ο Παύλος Βασιλειάδης.

Προσεγγίζοντας παρόχους υπηρεσιών, ξενοδοχεία, επιχειρηματίες εστίασης, δημιουργούν μια ξεχωριστή ιστοσελίδα για κάθε προορισμό, προσθέτοντας όλα όσα θα ενδιέφεραν έναν επισκέπτη.

Είναι πολλά όσα μπορούν να γίνουν με μία εφαρμογή για να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το τουριστικό προϊόν.

Ο Παύλος Πασχαλίδης, συνιδρυτής sturt up «UPIRIA», σημειώνει ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς επιχειρηματιών κατά την διάρκεια της εκθέσεως Philoxenia. Χάρη στη λειτουργία χάρτη, ο κάθε επισκέπτης- τουρίστας μπορεί να βρεί τις πιο κοντινές εμπειρίες, ορειβασία, ποδηλασία, αξιοθέατα, με ένα μόνο κλικ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος