“Una Ratsa στην Ταράτσα”: Έξι βραδιές από…ψηλά με μουσική και άφθονο γέλιο

Ποιος πήγε κι άπλωσε Conniente στην ταράτσα; Μα φυσικά ο Διογένης Δασκάλου σε… Ταράτσα και μάλιστα δίπλα στην πισίνα.

O αγαπημένος καλλιτέχνης Διογένης Δασκάλου, φιλοξενούμενος της εκπομπής “Μέρα με Χρώμα” της ΕΡΤ3, υπόσχεται στο κοινό του έξι βραδιές με πολύ γέλιο και μουσική, με τα Σάββατα να αποτελούν, όπως λέει, μία γυναικεία…υπόθεση. Όσο για τον ρόλο του; Υποδύεται μία πλούσια ευτραφή κυρία που γίνεται ένα με την πισίνα και τους ανθρώπους γύρω από αυτή.

Όπως είπε, πρόκειται για έναν απλό τρόπο διασκέδασης που τους αφορά όλους, και τους καπνιστές, θυμίζοντας τη μαγεία προηγούμενων δεκαετιών.

Το «Una Ratsa στην Ταράτσα» θα συμβεί από τις 14 έως τις 29 Ιουνίου στην ταράτσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης. Η ώρα προσέλευσης είναι στις 9 το βράδυ, με το πρόγραμμα αρχίζει λίγο πριν τις 10 και να ολοκληρώνεται έως τα μεσάνυχτα χωρίς διάλειμμα.

Ο κ. Δασκάλου αναφέρθηκε ακόμη στην εποχή μετά την πανδημία, λέγοντας ότι πλέον δεν υπάρχει σεβασμός στο αυτονόητο, με την επιθετικότητα, τη σκληρότητα στη γλώσσα και το θράσος να έχουν τον πρώτο ρόλο, ενώ θυμήθηκε με νοσταλγία και αγάπη τον “δάσκαλό του”, όπως τον χαρακτήρισε, τον Γιώργο Μαρίνο που πάντα είχε ως πρότυπο για την αστική του ευγένεια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος