Τροχαίο Ημαθία: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η μητέρα

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας στην Ημαθία, όταν αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε μία μητέρα με τα δύο παιδιά της. Από τη σύγκρουση, έχασε ακαριαία τη ζωή της η 15χρονη κόρη, ενώ βαριά τραυματισμένοι νοσηλεύονται η μητέρα και το δεύτερο ανήλικο παιδί.
Η μαρτυρία του ανθρώπου που μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας τη μητέρα με την 11χρονη κόρη της, συγκλονίζει. Κανείς δεν ήξερε ως τότε ότι στο σημείο υπήρχε ακόμη ένας άνθρωπος. Η μεγάλη κόρη της οικογένειας, ένα 15χρονο κορίτσι, είχε εκτοξευτεί από τη σύγκρουση δεκάδες μέτρα μακριά από το πρανές πάνω στα παρακείμενα δέντρα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων ο νεαρός οδηγός είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα επιστρέφοντας από γλέντι.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του οδηγού, που μετά την σύγκρουση εγκατέλειψε τα θύματά του και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η μητέρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Βέροιας ενώ το 11χρονο κορίτσι στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης όπου μεταφέρθηκε με πολλαπλά κατάγματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη μητέρα φέρει βαρύτατες κακώσεις σε ισχίο και κάτω άκρα, υποβάλετε σε χειρουργεία και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.
Το 11χρονο κορίτσι νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με κάταγμα στην κνήμη και δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΝΔΕΙΝΟΣΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΑΚΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος