Για τρίτη σερί χρονιά πραγματοποιείται το μεγαλύτερο φεστιβάλ γαστρονομίας της Πελοποννήσου, το Tripolis Street Food Festival. Από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, γεύσεις, μουσική και cocktails θα πλημμυρίσουν την Πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη.
«Το κάναμε πιλοτικά την πρώτη χρονιά, πήγε πολύ καλά όπως και πέρσι. Η επιτυχία είναι δεδομένη καθώς είχαμε πρόταση από το δήμο να ενταχθεί στο πολιτιστικό καλοκαίρι. Αυτό αποδεικνύει την επιτυχία και ευχαριστούμε και το δήμο. Φέρνουμε γεύσεις από Ασία, από τον Δυτικό κόσμο, γεύσεις παραδοσιακές σε μία νέα version. Η συνδιοργάνωση δείχνει ότι όλοι πρέπει να πάμε μαζί για το καλό του τόπου μας. Γεμίζει η πόλη, τα καταλύματα, γενικώς όλα τα μέλη μας δουλεύουν», όπως είπε μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής
Το Tripolis Street Food Festival διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη στήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης και του Συνδέσμου Ζαχαροπλαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Αρκαδίας.
Παρασκευή 30/8, από τις 18:00 έως τη 01:00, Σάββατο 31/8, από τις 12:00 έως τις 00:00, Κυριακή 1/9, από τις 12:00 έως τις 00:00
«Ένα τετραήμερο γιορτής και εμπορίου και με τις λευκές νύχτες, αλλά και διασκέδασης και φαγητού από όλες τις περιοχές του κόσμου. Η Τρίπολη αυτές τις ημέρες θα είναι το επίκεντρο της περιοχής για να διασκεδάσει ο κόσμος και να εκμεταλλευτεί τις προσφορές στα καταστήματα. Η πρώτη μέρα χθες ήταν ικανοποιητική, σύμφωνα με τον Εμπορικό σύλλογο», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στο δελτίο ειδήσεων ο δήμαρχος Τρίπολης, Κωνσταντίνος Τζιούμας.
Ρεπορτάζ: Πέγκυ Μπρούσαλη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος