Τραγωδία στον Πλαταμώνα Πιερίας – Μάχη για τη ζωή τους δίνουν δύο τραυματίες (video)

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν στην εντατική οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι νέοι άνθρωποι από το τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 19χρονος και να τραυματιστούν άλλοι έξι. Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου πήρε εξιτήριο και ο οδηγός του ΚΤΕΛ που ενεπλάκη στο δυστύχημα αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα καθώς δεν προέκυψε παράβαση από το αλκοτέστ και τα υπόλοιπα δεδομένα που εξετάστηκαν.

Σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις υπεβλήθησαν και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ο 23χρονος και ο 28χρονος οι οποίοι τραυματίστηκαν βαρύτατα στο τροχαίο δυστύχημα 2 χλμ μετά το τούνελ στον Πλαταμώνα Πιερίας.

To δυστύχημα σημειώθηκε όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε σε δύο αυτοκίνητα τα οποία είχαν σταθμεύσει στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης και στα οποία επέβαιναν μέλη μίας οικογένειας. Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του οδηγού του πρώτου αυτοκινήτου ο οποίος μαζί με τη σύζυγο του πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο Λάρισας βρίσκονται έξω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου αγωνιώντας για την εξέλιξη της υγείας των δύο τραυματιών.

Από το δυστύχημα, τραυματίστηκε και φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ακόμη ένας 19χρονος ο οποίος επέβαινε στο ίδιο όχημα με τον συνομήλικό του που βρήκε τραγικό θάνατο. Ο 19χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιασώ στη Λάρισα.

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ο οποίος προσέκρουσε στα οχήματα σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας. Από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επισημαίνεται ότι «δεν προέκυψε καμία παράβαση, από το αλκοτέστ και τη κατάσταση του λεωφορείου και τον ταχογράφο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος