Το πάρκο δεινοσαύρων πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους

Έως τις 2 Ιανουαρίου 2023 θα λειτουργεί το πάρκο Δεινοσαύρων στην Εορδαία, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να πάρουν μια διαφορετική “γεύση” κατά την εορταστική περίοδο.

Το εορταστικό “Πάρκο των Δεινοσαύρων” στήθηκε στην Πτολεμαΐδα, στον χώρο του παλιού πάρκου και της δημοτικής βιβλιοθήκης, και ήδη προσελκύει μικρούς και μεγάλους. Μεταξύ αυτών και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μαίρη Κεσκιλίδου.

Ο Άι- Βασίλης φτάνει με δώρα και εκπλήξεις, φορτωμένος με δεινοσαύρους που μιλούν για μια άλλη εποχή.

Μετά από μια επίσκεψη στην αγορά της πόλης ένας περίπατος στο πάρκο είναι διασκεδαστικός και διδακτικός. Για τέταρτη χρονιά πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις με τίτλο “Νιφάδα τι Πτολεμαείδες”, όπου οι λέξεις παίζουν το δικό τους παιχνίδι, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Πλακεντά, δήμαρχο Εορδαίας.

Το εορταστικό πρόγραμμα ξεκινά σήμερα με τις λευκές νύχτες και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και θα συνεχιστούν έως και την δεύτερη ημέρα μετά την Πρωτοχρονιά, προβάλλοντας, τον πολιτιστικό πλούτο του τόπου, με δράσεις μέσω πολιτιστικών συλλόγων και φορέων.

Όσοι κουραστούν από την γερή δόση διασκέδασης ένα παραδοσιακό τραίνο θα τους ξεναγήσει μέσα από τους δρόμους της πόλεως και θα καταλήξουν στον χώρο του Αγροτυπίου, όπου τα “φωτεινά στεφάνια” θα εναλλάσσουν τα τέσσερα χρώματά τους κτυπώντας στον παλμό της καρδιάς, ή της ενέργειας και του φωτός για τα οποία είναι γνωστή η Πτολεμαΐδα.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο πάρκο είναι δωρεάν για όλους, αρκετά σημαντικό για την εποχή.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν κάτι διαφορετικό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος