Το μήνυμα του Σβαρτσενέγκερ προς τους Ρώσους

Μήνυμα κατά του Πούτιν και του πολέμου στην Ουκρανία απηύθυνε ο Αρνλοντ Σβαρτσενέγκερ μέσω του Twitter.

O διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια απευθυνόμενος στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τους Ρώσους στρατιώτες ζήτησε «να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο» λέγοντας στους Ρώσους στρατιώτες ότι οι ζωές τους «θυσιάζονται για έναν παράλογο πόλεμο που καταδικάζεται από ολόκληρο τον κόσμο».

«Σας λένε ότι είναι ένας πόλεμος για την αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας. Δεν είναι αλήθεια. Η Ουκρανία είναι μία χώρα με Εβραίο πρόεδρο, που τα τρία αδέλφια του πατέρα του δολοφονήθηκαν από τους ναζί. Δεν ξεκίνησε η Ουκρανία αυτό τον πόλεμο, ούτε οι εθνικιστές ή οι ναζί. Αυτοί που είναι στην εξουσία στο Κρεμλίνο ξεκίνησαν τον πόλεμο. Αυτός δεν είναι ένας πόλεμος του ρωσικού λαού», αναφέρει ο 74χρονος ηθοποιός, που σημειώνει ότι εξαιτίας της βαναυσότητας της επίθεσης η Ρωσία έχει απομονωθεί.

«Δεν σας λένε την αλήθεια για τις συνέπειες που έχει αυτός ο πόλεμος για την ίδια τη Ρωσία.

Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί. Η καταστροφή που προκαλούν οι ρωσικές βόμβες σε αθώους αμάχους έχει εξοργίσει τόσο τον κόσμο, που επιβλήθηκαν κυρώσεις πιο ισχυρές από ποτέ. Αυτοί που δεν το αξίζουν- και στις δύο πλευρές του πολέμου, θα υποφέρουν».

Ο Σβαρτσενέγκερ κλείνει το μήνυμά του κάνοντας αναφορά στους Ρώσους που διαδηλώνουν κατά του πολέμου. «Ο κόσμος βλέπει τη γενναιότητά σας. Ξέρουμε ότι έχετε υποστεί τις συνέπειες του θάρρους σας. Σας έχουν συλλάβει, φυλακίσει, χτυπήσει. Είστε οι νέοι ήρωές μου. Έχετε την πραγματική καρδιά της Ρωσίας»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος