Το κραγιόν του μέλλοντος έχει χρώμα… πράσινο

Κόκκινο, ροζ, ροδακινί αλλά προπαντός πράσινο. Δύο μαθήτριες λυκείου οι οποίες προκρίθηκαν στην τελική φάση του παγκόσμιου διαγωνισμού επιχειρηματικότητας Diamond Challenge έχουν ήδη έτοιμη την επιχειρηματική τους ιδέα και μάλιστα ολοκληρωμένη.  H Αριάδνη Παπούλη και η Στεφανία Βασιλειάδου της «Earthlips-Sustainable Beauty» μίλησαν στο Ο3 για το δικό τους κραγιόν που αποτελείται μόνο από φυσικά υλικά τόσο σε ότι αφορά το προϊόν όσο και τη συσκευασία του.

Η Στεφανία Βασιλειάδου αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή και την ανάγκη να μην επιβαρύνει ένα δημοφιλές και απαραίτητο για τη γυναικεία αυτοπεποίθηση προϊόν το περιβάλλον, και η Αριάδνη Παπούλη τόνισε ότι ήρθε η ώρα να υπολογίζουμε όλοι το οικολογικό μας αποτύπωμα κάτι που δυστυχώς δεν κάνουν οι μεγάλες βιομηχανίες.

Πάντως και οι δύο νέες επιχειρηματίες που υποστήριξαν ότι έμαθαν πολλά κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του πρότζεκτ τους, διαβεβαίωσαν ότι οι νεότεροι συμπολίτες μας νοιάζονται περισσότερο για το περιβάλλον.

Σύμφωνα με το πλήρες επιχειρηματικό μοντέλο που έχουν αναπτύξει οι δύο μαθήτριες σκοπεύουν να διακινούν το “Earth Lips” μέσω e-shop.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος