Το φεστιβάλ ευεξίας στην Λέσβο

Η πολύχρονη παράδοση της Λέσβου ως νησί με ισχυρή ενέργεια, για το σώμα και το πνεύμα, εκφράζεται με το 4ο Φεστιβάλ Ευεξίας, που πραγματοποιείται από τις 08 έως τις 11 Σεπτέμβριου 2022.

Η δημοσιογράφος Αναστασία Σπυριδάκη συνάντησε τα μέλη της οργανωτικής ομάδος στην παραλία, όπου εκτελούν ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης και γιόγκα, σε έναν τόπο ιδανικό για την απόλυτη χαλάρωση.

Η Κωνσταντίνα Νατσούλη, μέλος της οργανωτικής επιτροπής, αναφέρει ότι κατά την διάρκεια του τετραήμερου Φεστιβάλ θα δημιουργηθούν διάφοροι σταθμοί σε επιλεγμένα σημεία του νησιού στα οποία θα γίνουν δράσεις με γνώμονα πάντα την ευεξία. Δίπλα στη θάλασσα, μέσα σε ελαιώνες, πευκοδάση και παραδοσιακούς οικισμούς, με φόντο αρχαίες τοποθεσίες, τα ηλιοβασιλέματα και άλλα μοναδικά σημεία στο νησί. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη σωματική και συναισθηματική υγεία, να γνωρίσουν το σώμα τους και τον εαυτό τους μέσα από διάφορες τεχνικές όπως: Διαλογισμός – Ορθωσομία – Πιλάτες – Tai chi – Γιόγκα, Ενσυνειδητότητα – Θεραπευτικές Τέχνες και άλλα εργαστήρια. Αύριο και μεθαύριο η ομάδα  θα βρίσκεται στον Μόλυβο, με ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα.

Το Φεστιβάλ πλούσιο σε εκδηλώσεις απευθύνεται τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες όλων των ηλικιών και επιπέδων, με καθηγητές και ειδικούς από όλο τον κόσμο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος