Το διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών- Κώστας Γκιουλέκας και Χρήστος Γιαννούλης μιλούν στην εκπομπή «Τριτολογίες»

Με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Κώστας Γκιουλέκας, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας και ο κ.Χρήστος Γιαννούλης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν στην εκπομπή «Τριτολογίες» της ΕΡΤ3.

Σε ερώτηση για το ότι ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «στοίχημα» αποτελεί να κερδίσει 13 περιφέρειες και τους τρεις μεγαλύτερους δήμους, ο κ.Γκιουλέκας ανέφερε:

«Αυτό που είπε σημαίνει ότι αυτόν τον στόχο βάζουμε, αυτό θα είναι το βέλτιστο. Τα κριτήρια στους τρεις μεγάλους δήμους είναι περισσότερο πολιτικά, θα βγούνε και πολιτικά συμπεράσματα το βράδυ της Κυριακής».

Για το αν θα είναι ένα crash test για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιαννούλης ανέφερε: «Κυρίως θα είναι ένα crash test για την πολιτική νοημοσύνη, την ευαισθησία και τη γενναιότητα που πρέπει να επιδεικνύουμε αναμιγνυόμενοι με την πολιτική. Δεν μπορώ να μη θεωρήσω πολιτική ζήτημα ότι στην πόλη που μένω υπάρχει διαρκής απειλή και καταδίκη της Ευρωπαϊκής επιτροπής και Ένωσης για τα αιωρούμενα σωματίδια που αναπνέουμε καθημερινά. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι πολιτικός στόχος του κ.Μητσοτάκη είναι η επανεκλογή του κ. Αγοραστού που εμφανίστηκε ελάχιστος σε σχέση με το μέγεθος της αρωγής που έπρεπε να συνεισφέρει και η περιφέρεια Θεσσαλίας στους πληγέντες συμπολίτες. Από το γραφείο του στην Αθήνα ο κ.Σταϊκούρας λέει στους Θεσσαλονικείς ήταν που ήταν έτσι η πόλη σας κυκλοφοριακά σε κομφούζιο, δεν πειράζει να ταλαιπωρηθείτε και λίγο ακόμη, για το εγχείρημα του fly over να γίνει χωρίς μέτρο, χωρίς σχέδια και οργάνωση», όπως δήλωσε μεταξύ άλλων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος