Το 3ο Δημοτικό Ν.Μουδανιών «υιοθέτησε» σχολείο της Γιάννουλης

Ένα σχολείο που χτυπήθηκε από την κακοκαιρία στη Θεσσαλία «υιοθέτησαν» γονείς και μαθητές ενός σχολείου από τη Χαλκιδική.

Το 3ο δημοτικό σχολείο Νέων Μουδανιών συγκέντρωσε ήδη τσάντες, τετράδια, στιλό και μολύβια για τους συμμαθητές τους στη Γιάννουλη Λάρισας που το σχολείο τους πλημμύρισε, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τα μαθήματα στο τέλος του μήνα όπως υπολογίζεται

Τα σχολικά είδη που έχουν φέρει οι μαθητές τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν στη Γιάννουλη Λάρισας και στους μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου της περιοχής που χτυπήθηκε από την πρόσφατη κακοκαιρία. Βλέποντας το μέγεθος της καταστροφής γονείς και μαθητές από το σχολείο των Νέων Μουδανιών, αποφάσισαν να υιοθετήσουν τους μαθητές του πλημμυρισμένου σχολείου.

Όπως υπολογίζεται τα μαθήματα στη Γιάννουλη θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα και οι μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου θα είναι έτοιμοι χάρη στους συμμαθητές τους από τη Χαλκιδική.

Γονείς και μαθητές από τα Μουδανιά σκοπεύουν να συμπαρασταθούν στους μαθητές του δημοτικού σχολείου της Γιάννουλης όλη τη σχολική χρονιά, αλλά και τις επόμενες.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Τοπούζη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος