Μία βιβλιοπαρουσίαση σχετικά με τον φόβο, τις κρίσεις πανικού, την ελευθερία αλλά και την θέληση για ζωή. Με αφορμή τα δύο βιβλία της Μαρίας Παπαγεωργίου «μία χαραμάδα πανικού» και το «γάβγισμα», ακροατές και παρουσιαστές, βρήκαν έναν κοινό τόπο σε σχέση με την αγχώδη διαταραχή και την τέχνη.
Το στούντιο Mef 29 της Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τη Μαρία Παπαγεωργίου για μία βιβλιοπαρουσίαση που στόχο είχε να ενώσει. Οι καθημερινές ανησυχίες, το υποσυνείδητο άγχος, οι εσωτερικές σκέψεις και οι κρίσεις πανικού έρχονται και αποτυπώνονται βιωματικά στο βιβλίο.
Μία βιωματική συνάντηση με άμεση ταύτιση όπου παρουσιαστές και κοινό έγιναν ένα, με κοινό βίωμα και παρανομαστή, την θέληση για ζωή και την ουσιαστική επικοινωνία χωρίς φόβο.
Για το βιβλίο μίλησαν ο Γρηγόρης Αμπάτζογλου ο Δημήτρης Μυστακίδης ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε εξ αποστάσεως ο Άρης Δημοκίδης και τον συντονισμό ανέλαβε η Αναστασία Γρηγοριάδου.
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ντάσιος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος