Στα χέρια της ασφάλειας έπεσαν έξι άνδρες για κλοπές ΑΤΜ και διαρρήξεις κατοικιών με λεία, που ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ. Αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν στα ίχνη τους τους τελευταίους μήνες, ενώ οι δράστες χρησιμοποιούσαν σύγχρονα μηχανήματα για να ανοίγουν τα ΑΤΜ.
Οι διαρρήκτες, όπως φαίνεται στα πλάνα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παραβιάζουν το παράθυρο εταιρίας στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης και εισβάλουν με στόχο να φτάσουν στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και να αρπάξουν όσα χρήματα έχει.
Οι δράστες προσπαθούν να αχρηστεύσουν τις κάμερες και όταν γίνονται αντιληπτοί και τρέπονται άπραγοι σε φυγή.
Οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες αλλά και ένα σύγχρονο μηχάνημα για τη διάνοιξη των τραπεζικών μηχανημάτων. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος